BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, November 16, 2010

shukew3

wahhh3 !!!! aku da dapat husband baru !!! shukew..... 15/11/10....TBA 9816 xchomey.....tpy tkpe la asal ley gerak sudaa ann

Wednesday, November 3, 2010

M A N D Y M A N D E

ermmmmm......xsaba meyh nk p gambang niyh!!!!
mintak2 xhujan meyh....nk p mandy mande.....nk p jejalan....
lame kowt aku x berjalan macam gni...
tyme stdy je boley,,,2 pom doloo2....

mood: excted !!

Sunday, October 31, 2010

MALAS

ASAL AKU JADY MALAS NK UPDATE BLOG SKUNK????

Wednesday, October 27, 2010

M A S E M E N C E M B U R I A K U

cory 2 all....haishhh....skunk aku dah jarang post entry...sejak 2 menjak berkeje.....nak menjengok2 teman blog xsempat.....windooooo sangat.....firstly aku nk cakap sal keje....

ehem3....aku dah benty da keje celcom, sebab aku dapat keje baru designer datik....pergh....mengamok bos celcom aku 2....hehehe....ala....corry la...bukan aku sengaje2 nk benty kan.....die suh aku tgu cukup bulan......die ingt bos yg tempat aku keje skunk ni nk tunggu aku kew????malas la aku nk story sal 2.....
okla an...dapat keje ni....gaji pom masyuk.....yang paling aku happy.....aku da xpayah p kL lagi da...sbb aku da dapat keje tetap kt cni.....hehehehe...alhamdulillah...happy sesgt.....thankz 2 sayang n arif....sbb cari keje ni utk sy....hehehehe

Monday, October 18, 2010

KAKISKODENG


ERMMMMM.....AKU KEJE KT CELCOM BALIK.....
OK LA TAPY PENAT TERAMAT SANGAT....XSUKE2...
GAJI CIPUT LAK 2..CUTY POM XDE...HAMPEHHH!!!......
LUSE NK P INTERVIEW DESINGNER BATIK...
BOLEY KE AKU????
INSYALLAH KNE ADE KEYAKINAN......


IBU BUY KN AKU SKUTER...YESSS!!!THANK IBU.....


MODEL3......ARGHHH!!!SAYANGNYER TINGGAL BIDANG 2.....
AKU NAK...AKU NAK..TAPY....IMPIAN AKU 2....
ERMMMM...TERKUBUR BEGITU JE.....



AMBOWT KINTIN!!!!ARGHHH!!!
AKU NAK P BUAT AMBOWT KERINTING BALIK!!!!
GILER...HEHEHEHE.....NAK SANGAT...
NAK SANGAT....ASAL TAH TETIBE JE....



Saturday, October 16, 2010

K E N A P A D E N D A N A K U



AKU BEGITU MENYANGI DIE...SANGAT3 CINTAKAN DIA... 
SAMPAI AKU SELALU BERPIKIRAN BUKAN2.......
MAAFKAN SAYA....AWAK TERLALU BAIK DENGAN SAYA......
AWAK PAHAM SAYA......TERIME KASIH SAYANG......
SAYA HARAP AWAK TERIMA SAYA SEADANYA......
KENANGAN SILAM SAYA....
XMENGHALANG HUBUNGAN KITA KAN...........
DAN SAYA HARAP JANGAN LA BOSAN DENGAN SAYA...
JANGAN BENCI SAYA.....

Wednesday, October 13, 2010

jom bunuh

Monday, October 11, 2010

lost..............down

haiii....berat rase haty aku......lame nyer aku xmeluah isi haty..isi peyut..kt belog.....terlalu manyak cerite suke duka aku lalui.......terlalu manyak smpai xtahu nk mule yang mne dulu......

ok FIRSTLY aku nk cite sal KONVOKSYEN aku...........1 kenangan indah,duka,sedey dan sekutu dgn nya.......yng indah 2...die col aku n....tetttt....wahh....die bersembang dgn parent aku....ok la an skuram2 nye die xmenci parent aku....die menci aku jew...tngkap pic die,juz buat kenangan...B sorry....Ibu ckp as friend........aku ley jmpe kwn2 aku...kekaseh2 lme skandel...wahhh!!!windooo die owg sume.....tpy sayang nnti ssh dh la nk jpe dowang.............SWEET MEMORY......

SAD...sbb ape yg aku idamkan selame ni...nk berkonvo dgn owg tersayam xkesampaian......dh abaikan...dh lepas pom kan...jgn diingatkan lagi...........

BERUSUNG @ KANTOI........gare2 mukabuku atau lebih dikenali dgn(FACEBOOK)............kecewe sesangat......ishhhhh!!!!!diam2.....buat xtahu je......tapy aku tol2 rase DOWN, SHOCK, FRUST, arggghhhhhh!!!!

KEJE2......buntu...ke KL ke???atau GANu jew????arghhhh!!!!ingt balik kes KANTOI 2 rase mcm nk p je KL 2.......i dont belived!!!!tapy......budush!!!STUPID PLAY!!! I HATE THAT!!!

GTR or NOUVO?????kompuis....nk GTr...tapy alom dh buy....nk nouvo xminat...

AND LAST...aku terbukak PAGE die.....kesian nyer die....jahat ke aku ni?????kate2 die.....
pesanan buat kawan-kawan ku....jgn kite mengambil sesuatu yg
memang sudah tertakluk milik org kerana Allahakan membalasnya
kelak ....dan...jgn kite merampas kebahagiaan org lain jika kita tidak
mahu kebahagiaan kita dirampas......renung-renungkanlah...
maafkan aku.....tuhan je tahu perasaan aku.....n aku tahu perasaan kamoo




rase mcm nk lari p jaoh2 je....duk sowg2.....xnk ckp dgn owg....menci2!!!

Thursday, October 7, 2010

excted ! bertuka duka !

excted bertukar duka!!!

pergh...!!!Bukan se6 nk mcm ni....konvokesyen...mcm2 halangan dugaan.....
3taun lbh....aku berangan2 nk konvo n nk ade jgk owg yg aku syg..
.fmly n si die...tpy adushhh....kosong.......
impian yg aku idamkan selame ni xkesempaian.........
robek haty ku....=( 
ssh aku nk berkate2 lagi............
aku nk die ade bersama2 ku semase hari konvokesyen 2......
bkn selalu aku ade mcm ni....sekali seumo idup jew.......

Wednesday, October 6, 2010

excted !

wahhhh!!!!excted nyer....
nk p konvokesyen...
hehehhehe...
dapat jmpe kwn2....
skandel2...
kekaceh lme...hehehehe....
tungguuuuu !!!!!!
meiling KEMBALI!!!!

kepada die.....xsalahkan

juz dropping 2 say don't think bout..
da memories wil gone afta u met da real who luv u...
thanx 4 give me a lot of time 2 neo u...
dats all..
n i want 2 take a riks coz make ur life b worthly..
bcoz of me


24/04/2009

haty meronta inginkan kepastian..tapy lidah tidak
pernah sudy untuk bertanya....

pernah diucapkan janji bersulam harapan, tapy impian
bertukar arah sehingga tidak tahu
dimana penghujungnya...

haty berbicara tapy lidah kelu untuk berkata..
telinga terngiang sehingga mata
mengalir titisan jernih...

07/07/2009

" tak guna ada mata jika tak dapat melihat,
tak guna ada  haty jika tak dapat menilai"
    filem soalnya haty

14/07/2009



Saturday, September 25, 2010

keadaan dah

berubah.....................................
masa semkin
cepat berlalu...

bermacam-macam

masa semakin cepat berlalu......hari semkin meninggal kan kita...entah kosong je aku rase kan.......aku xtahu ape yg aku mahukan....kebahagian???aku dh ade...aku bahagie bersame fmly n si die....tpi tah la aku rase kan sesuatu yang selalui menghatui aku.....arghhhhh...!!!!kenape??kenape??kenape??

9-10hb ni aku konvo...alhamdulillah......tercapai jgk hajat and impian aku selame ni......yang selame ni aku bersusah payah...pelbagai dugaan...pelbagai rintangan...pelbagai halangan aku lalui.......aku redha...alhamdulillah...walaupom bermacam2 .....fuhhhhh.....

Thursday, September 16, 2010

=(

KUALA TERENGGANU
-
-
-
-
-
-
KUALA LUMPUR

MYBE DALAM 30+KM
TERPISAH

sahabat......

sedih tersangat sedih....
kawan yang aku sayang selame ni...
dah xkenal aku...aku tahu die pure2....
saje nk saket kan aty aku......
aku xpernah benci die...
aku xpernah nk dendam dgn die....
die ckp aku lupe diri...kejutan budaya mase dduk kt kL dlu...
sedangkan aku.....xpernah lupekan die.....
tah manusie ni kte ssh nk menilai haty budy.....
dpn kate laen belakang kate laen.....
Die ego...sombong...bongkak...
maafkan aku kalo aku kate mcm 2........
Bagi aku...berkawan sampai bile2......
walaupon die benci aku dendam dgn aku....
mmg 2 prinsip aku.....tapi sedih la kan......
nape die jdi mcm 2.....die xsdr....
sdp duk kate kt owg...tpi tgk la dri sendri 2.....
elok x????bagus x????maaf....

Thursday, September 9, 2010

berakhir nye ramadhan



Wahhh..!!!dah raya...sekejap je rase......
bulan ramadhan pom dh berakhir.......
aku dh malas nk buat entry panjang2......ok... 
SELAMAT HARI RAYA 
MAAF ZAHIR DAN BATIN 
buat keluarga tercinta.....kawan2,sahabat handai,jiran2.....
n last sekali buat 
INSAN TERSAYANG  
Mohd Zulfahmee
yang beraya di PENANG.....Thankz sayang

Monday, September 6, 2010

mohOn maaf


salam lebaran semua......di sini aku ingin mengucapkan  
Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin.....
Maaf kan segala yang berlaku sebelum2 ni....Tahun ni raya aku berbeza sedikit......Alhamdulillah.....walaupom aku still xkuat nak melawan perasaan ni.....Hanya tuhan je yang mengetahui......Maafkan aku......Sayang terime kasih...terime kasih sebab awk xpernah rse bosan dengan saya...selalu bagi nasihat...walaupom saya taw perasaan awk........setiap kali sy bercerita pasal die.....im sorry.....saya ingin yang terbaek dalam hidup saya...Kalau boley saya HILANG INGATAN...saya nak awk......Saya xnak ingat masa silam sy dulu......Saket wak.......Hurmmmmm....Lebaran semakin hampir......Dan debaran semakin kuat...kalo raya tahun lepas aku macam orang gile.....Tahun ni aku xnak ia nya berulang...Saya harap awak bagi saya semangat....Untuk terus kan hidup macam orang laen.....sayang nk lari dari kepopong....Biarkan sayang bebas.....tenang...

       B thank untuk baju raya chinte.....BLACK tahun ni...tahun lepas pom BLACK...chinte nk oren...hehehehe...pape pom chinte sukw sgt....Tpi b hijau....hehehe..jauh lari....B law b xblik penang boley????Raye kedua je balik xley kew???chinte nk raye dgn b.....ermmmm.....



lurVe YoU
Mohd Zulfahmee Azani

Friday, September 3, 2010

fa'mei


Send a Dozen Roses at WiddlyTinks.com

Photo Albums at WiddlyTinks.com
Photo Tinks by WiddlyTinks.com

GAJI-GAJI.......

PITIS-PITIS......

WANG-WANG........

Tuesday, August 31, 2010

MerDeka 53 TAhun.......

Assalamualaikum.........


Merdeka...Merdeka..Merdeka.....ermmmmm dh 53 tahun kite merdeka....bebas dari peperangan askar2 jepun....hehehehe.....Semalam P Clbret dgn B......Tunggu munga api atas JAMBATAN PULAU DUYONG.....hahahha...ramai la jgk...TaPi tungu punya tungu.....Asap munge api pom xde xnmpk...hahahha...hampesss.....Tahun ni clbrEt insan tersayam....Law dlu2 tyme stdy....duk kat tingkap hostel je...hahahha.....Nak di jadikan cte lepas p tengok munge api yang xberapi 2 p la eat...b p order SOMTAM..perghh...!!!!sodap......!!!Tapi....Tapi.....BiBir ku mengbengkak gare-gaRe SOMTAM yang Best 2.....Nak eat lg...nk lagi....taPi.....Semalam kan....B jdi Romantik...wahhh..!!!!!shUkwe banGat.....mieow...Mieow..mieOw....hehehe....sayang kamoo KETAT2.......Pasal KL 2 Chinte akan Buat keputusan yg Terbaek k.......

Sunday, August 29, 2010

ape2 aje....

Adeh......nak baju kurung ke nak kasut Asics...????yang mne 1 ni......Hubby nk lanjer 2....hehehe.......
AKU DAH 
GILER KASUT
NI.......
Law kasut pom ok, tpi Hubby suh amek ASICS je.......xminat lol....
sebab lame2 ASICS akan turun.......
xsuke2......
nk nike.......hehehehe....smart, bergaya

Smartkan....Hijau lak 2...

YANG ASICS lak lebih kuram mcmni la hubby nk buy....

PINK....yarkkkk.......xshukew.....

Hubby cakap die nk buy ASICS sebab nk same dengan chinte.....
cunnnn gak kn......tpi chinte xsukew ASICS.......


TAPIKAN BAJU KURUNG 
YANG KAT BUTIK 2 POM CANTIK.....

JAM GUESS
LEVIS
NSET SONY

perghhhh...!!!gile2

Friday, August 27, 2010

semalam biarkan berlalu

semalam malam yg betol2 mencabar aku........macam2 berlaku dalam mase 1 malam......alhamdulillah aku ley hadapi dgn tenang.......tuhan masih menguji aku......aku tersenyum.....dan aku masih boleh tersenyum....tuhan yang maha mengetahui........die yang dulu pernah hadir dalam haty aku..semalam aku jumpe die.....ya allah mase 2 tuhan je yg tahu...jujur aku merindui nye....sayang maafkan chinte...chinte xboley nak tpu diri chinte.....tpi jujur xde perasaan sayang n ingin kembali kepade die....cukup la dulu die maen2 cinte chinta,tapi kte hanya meracang...hurmmmm.....tapi aku tak pernah menyesal megenali die....aku bersyukur....kerane aku boley menilai....yang mne permate yang mane kace......aku bersyukur kerane mu tuhan kerane telah menemukan aku dgn MOHD ZULFAHMEE.........Sedang kan situasi aku dulu same...die still pilih aku.....aku benar2 berterima kasih.....sebak tuhan je yg tahu.......


   ------>>>Ermmmm...dalam malam 2 juga b menceritekan hal sebenar.....menang btol2 TERSENTAP aku.......aku taw nk kate ape....kelu........xpercaya...im sorry b.....mybe aku terkejut......NO COMENT.............................


   ----->>>Dalam malam 2 juga..aku tengok peristiwe yang xakan aku lupe kan....perghhh...!!!!law maty budak 2 mmg aku n b dah kne p balai polis la...jadi saksi....adehhhh...ngeri gle.....mat motor......aku nak amek pic b marah lak....aku ni kan mamarazi...hehehe....tpi nasib baek la budak 2 xmaty.....mybe hilang ingatan sbb hentapan kuat kat kepale die...adehhh saket nyer...


im sorry.....im sorry....im sorry...aku hanya insan yang lemah...jangan maen2 kan aku....

Monday, August 23, 2010

ya allah...bahagie nyer aku rase skunk......sampai xterkate......dah lme aku impi kan ni sume...alhamdulillah...ia nyer terkabur....aku bersyukur...fuhhhhhhh.....aku sayang die sgt.......macam tak percaya pom ade.....btol kew..????aku stilll xcaye ni.....sayang I LOVE YOU sesgt...jage la hubungan kite ni erk......Chenta dah malas nk maen2...lgpom kte ni makin besar bkn makin kecik....so pndai2 la erkkk.....ya allah......aku shuke sgt2......Thankz coz pilih Chenta.....n kepade die im sorry.....Sy xberniat...sy taw mmg ni sukar utk awk lalui.....sbb sy sudah merase ia nye.....sy harap awk akan dapt yg lbh baek.....sy taw awk terlalu sayang kt die kn.....TERLALU.....=( ya allah hanya kua je memahai perasaan ku ini......aku xdapat meluah dengan kata......ya allah aku mohon padamu....lindungilah KAMI......ya allah seandainya die btol2 jodoh ku...kau satukanlah KAMI......Ya allah seandainya die bukan TERCIPTA untukku....kau berikan lah aku semangat untuk meneruskan kehidupan aku.....jauhkanlah die dari pandangan ku..agar aku tidak jatuh....aminnnnn

Thursday, August 19, 2010

keje ohhh keje....

CELCOM.....
MYDIN MALL.....
BULAN POCE.....
perghhh....!!!!!penat....dri pagi...sambung malam lak....dalam keadaan panas....perghh mcm2 dugaan.....tkpe sekurang2 nyer xla aku buhsan sgt...xla berat badan aku naek mendadak kan....makan tdo kt umah kn...hehehehe.......tpi kt cni xbeshhh...nk blik KL...nk balik KL......ermmmmmm.....windooo kt boster(bantal bucuk) aku....bile tah nk p sne.........BUHSAN gle duk cni...xmasyuk....law duk KL ley gk aku ikt alom aku p casting kew...jdi model sambilan.....hurmmmm....kt cni xde pape..!!!!menci2.....hah..!!!!merungut...!!!!xbeshhh....!!!xsuke2.....!!!!!

Tuesday, August 10, 2010

wahhh..!!!

wahhh...!!! dah bulan RAMADHAN dh kan...sekejap je mase berlalu......Aku nk ucap kan SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN AL-MURBARAK kepade teman2 BLOG dan SEMUA umat ISLAM.....Hurmmmm....Windooo nyer tyme pose dulooo.... Duk kt hostel bukan pose dgn rumate...kakina n zaza....windooo die owg.....Juadah Wajib berbuka pose tyme 2 KICAP, sayur KANGKUNG n TELUR MANIS....hehehe.....pas2 desrt lak KARIPAP IKAN...perghhh...sedap......beli lauk kt bawah...law xde duit masak SARDIN..aku la yg jdi mangse tukang masak utk die owg..hehehehe....sumpah windoooo.....windooo tyme2 stdy dlu.....Mase kecik2 dlu....aku dh start pose ermmmm...lam darjah 3 kot law xsilap la....aku pose full...ade la sekli 2 aku penat sgt kt skol...aku tgk air PAIP pom dh mcm Air OREN...hahahha...sehari jela aku tinggal.....tyme raye la yg paling best...sbb dpt duit rayer....upah pose.....skunk dh besaw nk pose full dh xley...hehehehe....Duit rayer pom dh xdapat..sdd dh besaw...hahaha....sekejap je rse.....pose taun ni bermakne bg aku....sbb ade sume1 SPECIAL...hehehe....Mohd Zulfahmee.....xmcm taun lps....tuhan je yg taw aku mse 2.....hmmm...tpi syg pose taun ni aku xley pose first2 coz BULAN JATUH KERIBA....sayang nyer kn....hmmmmm

10/08/10

ermmmm...ok first aku nk menjeritttttttttttt puasss2...............ARGHHHHHHHHH!!!!!.....fuhhhhh.....mimpi kew aku????tampar sekali...PANGGGGGGGGGGGG..!!!! adeh saket la weyy...hahahahaha....gle la wey....aku mmg xmimpi......adeh...knpe dgn aku ni...mkn bpingan2...mandy basah kuyup...tdo xrety nk mangon2...hahahaha...TGK...!!!Ayat pom dh xbtol.......aku happy sgt2....lme dh aku xrse sehappy mcm ni....dlu pnh la.....ermmmmm.....happy...tpi.......bio la aku je yg taw.....sedih pom ade, entah la...still xcye......bkn xcye kn die....xcye pd diri sendiri....aku mntk maaf.....jiwe aku kosong.....hmmmmmm....aku akn cube utk mengisi kmbli semua lam jiwe aku......thankz Mohd Zulfahmee....sy akan cube buat yg terbaek..... I LOVE YOU...cehhhh jiwang lak aku ni.............

Wednesday, July 28, 2010

krgxotiug8hxrew;e[oz058567

aku xnak hilang lagi owg yang aku sayang...yg lepas bia la lepas...aku xpernah merase menyesal knl dgn die...sbb die telah aku rse sedar....belajar dri kesilapan....hurmmmmm....tpi sekarang ianya terjadi lg...aku takut..aku takut akan kehilangan owg yang aku syg ni lg....walaupom dulu die pnah ckp kt aku yg die xakn tinggal kan aku....tkpe la......aku berharap die bahagie dgn keputusan die....jodoh ajal kte xtaw...


2HB 8 ni aku ade interview kt RTM....wahhh!!!!excted sgt dpt....insyallah aku akan buat yg terbaek....aku dh xnk sedih2...aku nk berjaya....dh 2 tempat aku p interview...ermmmm...msh belum ade pangilan lg.....tkpe aku nk try yg RTM lak....insyallah...doa2 kan aku k.......

yang lebih kau cinta

Kucuba untuk jadi yang terbaik
Namun ada dia yang lebih kau cinta
Yang lebih kau cinta

Namun ku akan terus berusaha

Untuk memenangi walaupun ku tahu
Kecewa jua akhirnya

Mengapa tak dapat aku memadamkan

Kenangan manis bersamamu
Bahagia yang aku harap-harapkan
Tak ingin aku rasa dipertandingkan
Sehingga diri diperbandingkan
Untuk selamanya

Ketika cinta ini masih lagi bertakhta

Selagi jiwa ini masih jua ingin dipuja
Katakanlah padaku di mana kekurangannya
Untuk kita bahagia berdua saja

Bisakah aku jadi yang terbaik
Kerna ada dia yang lebih kau cinta
Yang lebih kau cinta

Tuesday, July 27, 2010

chantek bulan kt lua kan

Kla sndirian..
Aku mrndui wjhmu..
Plu rsa ati..
Tnpa mu d ssiku..

Prnh kau ktakn..
Kau ska&mnt pdku..
D saat i2 ku mnruh hrpn..
Tnggi pd mu..

Tkdir mnen2kn prpshn kta..
Wlaupn pht trpksa ku tln jua..
Hrpn ku kni hncur brdrai..
Bla kau ktakn..
Kau tlh tmui si dia..

Seandainye dia..
Y egkau CINTAI..
Ku doa kau bhgia..
Mga kau BERBAHAGIA..
Biarlh ku rwt lka sndri..
Prgilh..QHASEH..
Biarlh ia mnjdi KENANGAN..

im sorry

aku dilamun cinta.....tpi....die....im sorry....sorry sebab ade perasaan mcm 2 kt kau..n aku taw kau iklas dgn aku...tpi....im sorry.....n aku taw jawapan nyer.......ia nya berulang lagi....aku takut.....takut saket lagi.....kuatkanlah semangat aku untuk harungi halangan yang mendatang....

Sunday, July 25, 2010

merdeka!!!!!

ermmm...aku dh semkin mls nk mengupdate blog.....sbb manyak sgt cerite.....xtaw nk cite ape.....ermmmmm...ok first aku nk cko sal present aku....ok la....tpi lectre aku manyak perli la kn....dh aku keje dgn artis2 nk2 aku jdi model sambilan lg la die owg duk perli2.....sabo jela...n yg buat aku mls nyer..aku kne p kl lak miss aku suh p cop n sain dgn bos...erghhh....!!! tol la....pas2 kne perbetulkan blik report 2....nk kne email la ape la...hampesss.....cerewet......ermmmmm........tamat suda alam study kn...pejam celik pejam celik dh 3 taun lbh aku bergelar student.....mesti aku akn windu zaman2 aku 2 n kawan2 aku n tamat suda kenangan2 aku di sane....aku dh tutup buku lme n bukak buku baru aku akan bukti kt die owg2 sume ug aku BOLEY buat!!!!n aku xheran dgn die owg sume.....aku nk die owg menyesal ape yg die owg buat kt aku selame ni......tuhan 2 maha adil.....!!!!!aku dh boley lupe kn die....mybe sbb dh ade penganti kot...huhuhuhu.....lalalalalala...aku msh mencube.......n aku xakn BERPUTUS ASA!!!

Wednesday, July 21, 2010

nOW!!!!

haty aku semkin kuat berdebar....semakin hampir semakin kuat rase debaran 2...ya allah kuatkanlah aku...sekli lg aku jatuh aku xley nk kawal perasaan aku...aku betol2 mencintai die sayang die n still xley lpe kn die....dh2 la.....berikanlah aku kehidupan baru.....aku k sgt bina hidup baru tpi setiap kali aku mencuba.............arghhhh...!!!!Aku kembli ke TATI tmpt yg manyak mgajar aku erti pengorbanan, kesabaran, dugaan...tmpat ni juga la menyimpan 1001 kenangan bagi aku....die mgajar aku......tpi smpai ble aku nk mcm ni????dah la Mei Ling...!!!!ko bodoh....ko sanggup hancur kn mase dpn ko sbb die....ko mmg bodo....dah la mei ling ko teruskanlah hidup ko.....xrugi pom ko pergi kehadapan....masa lalu mengajar kte....ko buat la die sbgai cbaran utk ko lalui hari2 ko.....ko boley meiling....ko boleyy...

Saturday, July 17, 2010

ape sebenarnya????


susah aku nk meluah dengan kata2....perasaan aku berkecamuk......aku cube kawal..tpi still same....sumpah aku dh penat...n saket xterkate walaupom luka nya xnampak........ya allah kau berikanlah aku ruang untuk aku bernafas......berikan aku jalan yg benar...petunjuk......aku xtaw ape yg aku nk kn....aku xtaw ape yang ade dlm haty aku......kepala aku....terlalu banyak sampai aku sendiri tidak terkawal.....ya allah........kau betul2 menguji aku......aku pasrah n redha........hurmmmmmm......ya allah ya tuhanku hanya pada engkau aku berdoa....memohon.......kau berikanlah aku landasan yg betul untuk aku lalui hari demi hari...kau lindungilah aku dari segale bencana.....aku berharap kau berikan yg terbaek utk aku.....kau lindungi la keluarga ku, mereka la satu2 nya harta yang aku ade di bumi ini.....berikanlah mereka rezeki2 yg halal.........berikanlah kami kebahagian......hanya padamu aku memohon........beri kanlah aku NUR (cahaya)...............

Wednesday, July 14, 2010

xtaw nk ltk tajuk ape....



ermmmm..ok...first aku nk menjerit dlu!!!!!!!!! 
aaaaaarrrggghhhh!!!!!!!!aaaargggghhhhhhhh!!!!!
 msti ko owg tertaye kn knpe aku jerit2 ni.......bukan ape aku stressss sesgt.......ade la skit poblem aku....lps 1-1 timbul...mslh yg lps pom xsettle2 lg...tpi tkpe la aku redha...mybe die nk uji aku........mybe aku akn dapat yg terbaek lps2 ni...insyaalah....bkn ape manyak sgt lam kple ni...sal stdy la sal keje la....sal kehidupan..sal ape yg aku rse ni...sal duit.....xde ke duit jatuh dari langit ke....adehhhhh...mengarut je aku ni......aku nk jdi ape la erk....mcm2 lam kple ni..nk 2 la nk ni la....18hb ni kne p tati lak...adeh....repot lom siap ag ni....adeh tension la.....ADAM aku wt hal lak.....saba je aku....mcm2.....adeh.....mne owg2 yg aku syg ni???bg la aku semangat...penat la otak ni.....hurmmmmm.....rse mcm nk p jauhhhhh.....jauhhhh dri owg sekeliling....
windooo nyer zaman doloo2....andai dapat aku undurkan mase or waktu kn best
aku nk buat yg tbaik....n aku xnk sesekli gagal.....tpi 2 sume xmasuk akal kn.....


Monday, July 5, 2010

ni nak habaq mai ni



n...ape salah aku????salah ke aku nk ape yang aku nk????salah ke aku minat bende,hobi,ape2 jela yg aku suke????aku xpnh nk halang minat owg?????aku xpnah nk marah2, law mende 2 btol2 xelok baru aku tegur....ok tegur, bkn sampai ni putus teman.....aku xpnh sampai nk putus hubunga..nk buat ape kte keruh kn keadaan....aku buat ape yg aku suke n aku taw batas2 die dh cukup kan...aku xpenah lupe kn owg yg disekeliling aku...yg baek dgn aku yg manyak tolong aku selame ni?????knpe die msti xsuke????salah ke?????Kolot!!!!!!Mmg 2 minat aku....n aku juz buat untuk nk ceria kn hidop aku, selame ni aku ditindas...kau taw kn ape yg aku rase....mcm yg aku menang contest 2.....n dapat photoshut.......asal?????ingt dh ley photoshut2,p cating,p interview..ingt aku dh ley jdi lupe diri la????dh boley jdi artis la?????hahahaha......lawak......lawak sangat......bodoh pom ade!!!!!!aku dh ckup saket sebelum ni....dh la aku dh penat.....aku xnk aku yg dlu!!!!!selalu disaketkan!!!dimaenkan!!!ape??????ingt aku ni senang nk dimaenkan...mentang2 aku ni mcmni!!!dah la wey.....cukup la nk maen kan aku.......dh ade buat care ade k.....jgn nk maen kt pihak sane n pihak cni.......jangan ade sikap dendam dalam diri......law nk kawan buat care nk kawan,law nak buat care nak,n jangan nk maen2!!!...aku lemas k...lemas!!!!!!!!erghhh!!!!!!!ubah la sikap 2......aku taw aku ni bkn baek sangat.....sekurang2 nye aku ade perasaan mcm 2...aku berpikir....kecian la.........aku xsuke owg nak amek kesempatan ke atas aku........adehhhhhh!!!!!!ape ni???????erghhhh!!!!!serabut........

Sunday, July 4, 2010

NothiNg 2 sAy

ermmmmmm.....huhuhuhuhu...WORLD CUP CONTEST.....lawak lak ble ingt pertandingan 2.....Anjuran WHOOPSTUDIO...Mule2 juz shuke2 je msuk contest 2...xsangke lak ade rezeki aku tok menang.....Alhamdulillah.....1 pengalaman baru lam hidup aku...dh lme aku idam2kan sume ni......hihihi...akhirnyer dapat jgk.....shuke2.....Thankz You kepade sy vote aku....thankz sesgt.....Macam masuk AF lak rse vote2 ni...hahahahha...mencabar la jgk msuk contest ni sbb aku ade pesaing yg agak kuat la jgk...mule2 2 kn dh rse mcm nk tarik diri je...sbb pesaing aku 2 memitas aku....jauh tinggalkan aku....tpi aku try jgk nk lwn...hihihi...so dpt la......mate aku dapat time 2 255LIKEs...pesaing aku 2 252..3 lg nk same dgn aku.........

tarikh: 03/07/2010
masa: 5.00ptg - 11.00 mlm
lokasi: seri kembangan
compny: WhoopStudio

1

2

3

4


Dan ade lg satu pencarian model untk mini photoshut....
n aku try..sje je nk try...n last2 aku dapat....
wahhhh!!!teruje nyer aku rse....rezeki aku kot...alhamdulillah

Tarikh: 04/07/2010
masa: 5.00 - 7.00
lokasi: taman metro kepong(0ut dOor)
compny: AzielPhotography

1

2


Friday, July 2, 2010

Last Day (T_T)



Hae ni last day aku prtkl....ermmm...
sdh nyer...owg2 kt sne
lyn aku dgn baek...nak2 kak rose...die bg aku oleh2....
ermmmmm...aku xsempat nk bg ape2 kt die.....
abg faisal pom baek dgn aku spoting sih!!!!
karok same2 la opis....dh mcm opis sndri lak rse....
hahahaha...nnti die sowg2 la kt opis.....

Yeahhh!!!!aku menang world cup contest 2!!!!!!
sok p photoshut!!!!
pas2 aku menang lagi 1 pencarian model....
yeahhh!!!syukur!!!!
yg 2 aku kn kompen kn tarikh x luse hae isnin....
ok la kn...1 percubaan yg bagus...
alhamdulillah.....
minggu dpn aku dh blik kampung

Sixth Sense - Tak Bisa Memilihmu

Thursday, July 1, 2010

............................

Aku betol2 diuji sekarang....
Aku dialam aku sendiri....
kosong....entah....aku btol2 rse jatuh...
ape yg aku nk dlm idup aku ni????

Wednesday, June 30, 2010

FADE UP!!!!!!
STREES!!!!
TERTEKAN!!!!
MAKAN HATY!!!

Tuesday, June 29, 2010

ponteng keje p jejalan....


Prince of Persia....

Best cte die.....ingt mls nk tgk..nsb baek la aku tgk
hero die macho...hensom...
heroin die plok law....melatop!!!


thankz dak gemok....
bawak p jejalan n tgk wayang......
terus ponteng keje....
nsb baek abg dunhill ni spoting...
ahahahah

Monday, June 28, 2010

Bertukarr!!!

huhuhu...hye sume....tgk la..background blog aku dh bertukar...dh di sumpah jdi kuda belang....hahahha chatek x????Dripade Background lips....ke kuda belang...hahahaha...comey.....

ni background lame aku...
Lips2 lg..

Haaa..........ni page aku skunk
Kuda Belang.....
hahahha

Saturday, June 26, 2010

Buatan Orang!!!!

Ya allah....aku still terkejut n xpercaye...btol ke????law btol rse mcm baru je knl Abang Ammy 2...Kesian die pergi meninggalkan kte semua mcm 2 je...takut aku....pagi2 tdi along ketok pintu bilik aku n cakap Abang Ammy dh xde...meninggal semalm saket buatan owg.....mmg sebelum ni mse die duk umah ni die saket...hari 2 maty2 ingat die kene sampuk sbb balik dri shooting dlm hutan......memang teruklah keadaan die mse 2....aku sendiri tgk  pom blh taw keadaan die ...sbb aku sndiri dh lalui sendiri kene buatan owg ni...tpi xla seteruk Abang Ammy ni....Manusie jenis apelakah..sampai ade perasaan buat mcm 2 kt sesama manusi......xtakut ke?????adehhh~~~~seriau bulu roma aku.......

aku terleka seketika...dan bayangkan owg yg aku sayang jdi mcm 2................dh berbuih mulut aku nasehatkan kt die.....tpi die tetap degil......entahla aku dh putus ase dgn die...kecewe dgn die...mne die yg aku knl dlu..yg kuat, yg berani...die xlawan.....perasaan die 2.....aku xnk die jdi mcm 2..jdi mcm abg Ammy ni.....ya allah...takut nyer...haty owg kte xtaw........ya allah selamatkanlah owg2 yg aku sayang....jauhkanlah die dari mende2 sume 2.......

Thursday, June 24, 2010

maCam-maCam



Ermmmm....aku dh nk abs stdy...so aku akn jdi penanam amgur yg terkaye xlme lgi....Aku ingt nk relex dlu sementara..nk relex kn otak....strees dowh!!! Lega miss dh datang buat lawatan kt tempat aku prtkl ni....ok la.....hurmmm...berdebar la jgk...rse nk tercabut jantung2 aku...hihihihi....miss ade bg surat n kne datang TATiUC sblum 21hb.. Sbb aku ade present untuk Repot yg hae2 aku tulis mse kt tmtp aku prtkl ni...
presnt lg....adeh....Malas la aku nk blik TATi 2.....nnti msti aku ingt die lg....n mesti jmpe die lg..windoo 2 mmg windu...tpi nk buat ape kn....

Ni sal baju aku lak...Hampes tol la.........2 la kuo sgt...pas2 tdo lmbt...mangun keje pom lwt..pas2 bru nk iron baju.....yg lawak nyer....aku mangun terus iron baju kurung aku..dh la baju 2 aku jarang paki sbb sayang punye pasal.....alih2 berlubang baju 2.....grrrrrrr.....sabo je...nk marah xley suke jela....mcmne xberlubnag baju 2.....iron panas sgt...mate lak pejam....hah...padam muke....buat lokasi jela bju 2....hahahha...

koyak kt tengah2 

sayanggg!!!

MARAH 

 

Tuesday, June 22, 2010

aummm2




aku angin tol la kalo ade owg sekat angin aku!!!

erghhh!!!nape????aku xssh kn owg,aku xkaco owg!!aku buat hal aku je kot....MARAH!!!!xdpt gk aku nk buy jaket aku 2..sedey...sob..sob..sabar...senyum...bile la dpt but erk????lupe jela.....

10 hae ....
je lg kot nk abs stdy!!!lps ni aku merdeka n bebasss!!!!!sayang lak rse nk tgl alam stdy ni...manyak kenangan manis...ermmmmm...BAk kate dia "PATAH TUMBUH HILANG BERHANTI"...masih terngiang2 di telinge aku....

jap ag miss yatie datang opis aku...lawatan nk check repot katenyer....hihihihi....tatot...aku conteng je kot buku aku 2...hahahaha...ape nk jdi la nyer...abs stdy jdi penanam angur la aku...kaye2....hahaha...buhsan tahap gaban la jawabnyer...

jap2 aku nk gelak.....terbace komen die n geng die..."blok k dop sedap ming..blok H baru best..ke guaner..haha"........hahahaha....teringt mse time2 bercintan2 dgn die...selalu BERGAYUT tepon n kua kt KORIDOR nk tgk punye pasal...die siap joget2 ag...hahahahha..lawak lak time 2...intai die main TENIS kt cort...hmmmm...tpi 2 dlu...skunk xdh....ikt die p maen RAGBI....mcm2 la....Aku ske sgt law boy suke bersukan....sbb aku pom suke bersukan...

Aku berhajat nk p clzz foto..aku nk belajar n mmg 2 yg aku nk fukos kan....

UsAh ko tAngiskAn pAdA ciNtA Lama...
UsAh ko iMpikAn kitA kAn bErsaMA..
biArkAn ia tErUs bErLaLu...
bAgAikAn mimpi iLAng dmAtA...

kiNi ko kEmbALi mErAyu lAgi..
kAitkAn semuLa mAdah2 ciNtA
hArApkAn bErbUnga bErpUtik sEmuLA
yAng teLah Lama... gUgUr kE bUmi....

daLAm suKma miMpi qU...
ia teLAh bErLaLu..
ciNtA yANg duLu suci....
bagi qu tiadA Lagi...

aq yAng masih ditamAn iNi..
mEncAri bUnga mayAr bErduri
qU sAngkA Madu rAcUn bErbisa...
itu LAh hakikAtNya...........

Nak qu tggaLkaN tErasa syg...
iNgiN qU beLAi tAngAn xsaMpai....
pAstiNya kita saLing mEriNdu...
qU masiH ciNta pada mU.....

semalam p karok!!!!ahahhaaha...saket perut aku duk suke je
mcm2 lawak ade..

(dialog antare aku n kewkwn)

Aku
"Mcmne lah law patung ni tetibe gerak??"

(keadaan sunyi tetibe FIT3 bkte)

fitri
"elok2 kang kaen terlondeh kang"

yg 2 aku n abg teddy xblh BLA....
gelak punye gelak....
smpai aku mangun lwt msuk keje hae ni...hahahaha

mcm2(^_^)

kata cinta c.e.p band.



aku sayam BAND aku ni sihhh!!!!

Saturday, June 19, 2010

tAkdiR(T_T)


 
ya allah berikan lah aku kekuatan untuk 
aku teruskan hidup aku.....
aku betol2 lemah....(T_T) 
Aku rindukan die....
aku nk peluk die.....
kalo boley aku xnk lepas die...
ya allah sakit nyer.....sesak nafas aku.....
kuatkan lah semangatku.......
hrummmmm......kuat nyer ujian kau berikan padaku....
Aku redha...aku terime semuanya.....
aku nk jupe dgn die..nk berbual2....
tpi boleh ke????setiap kali bile aku lupe die..
aku mmg dh xingt. lngsung...
tpi ble aku teringt die...
aku saket sgt............tolong........tolong aku!!!!!!
aku xboley nk bernafas..........______........ya allah.........aku saket.....
mne kau???kau tidak rindu aku ke???
mcm aku rindu kau????

Friday, June 18, 2010

steelheart - she's gone

Thursday, June 17, 2010

$$$$ SaLe $$$$


SALE

............30%.....50%.....70%.............

Nat ble ko nk bawak aku p shopping2 nie?????jumla minggu ni........
aku nk buy Jaket ni....aku dh usha2 kot.....smart sihhh!!!!!
aku nk.....aku nk....
lme dh aku berkenang JAKET 2
Jumla sayam.....ajak si TYA sekali......
bru best ladie2 p coping2.....
1 kepale......

Sayam...jumla...nnti ko kan nk blik TATi dh.................
ko ckp la kt kazen ko 2..........

ngeeeee3........

benci...benci..benCi....

erghhhh!!!!MARAH!!!!benci2....Law nk sakit kn aty aku dh la...xpyh k!!!!Semua owg xperfect kot!!so jgn nk sedap2 je...Sumpah terhine je aku rase...kne sabar lagi....hai nsb baek la ko ni BLOG.....xmulut nk berkate2....law x owg akn ckp aku gle la...sbb bckp dgn ko...hahahaha...kt cni jelah aku ley luah, ley ngadu2..skunk nk perye kn owg ni ssh skit...sume mai tikam blakng...tpi xsume la...huhuhu....aku xske law perangai some1 2...Riak...sombong...law nk kte sdp mulut je....erghh!!!mcm la die 2 perfect sgt!!!Dh la ngh serabut dgn PrtKl....Aku dh bosan mcm ni......................Beri aku ruanggggg..........aku nk pergi jauhhhhhh......satu tmpat........mcm tempat AVATAR....perghhh!!!!best je tgk......hihihihi...aku ni mmg kuat berangan.............Adehhhh...benci nyer......perasaan aku ni kejap ok kejap x....kejam happy..kejap nk marah..................

Tuesday, June 15, 2010

tabaH........sekaLi lg

urmmm...adeh ~~~ kenape dgn aku ni...sengal tol la...die nk guro je kot..nape aku mesti terase??? cory...enth tetibe aku terase sesgt...sdey wey...sbb aku pk xowg pnh pkul aku kot...walaupon xsegaje...arghhh!!!sengal nyer aku...im sorry...(T_T) mesti die dh pk bkn2 kt aku kn...arghhh.....aku pom xsegaje nk.......................

aku ni jahat ke????asal dgn aku hah?????setiap kali aku nk berkawan ke nk ape ke msti xkekal???nape????ok la..mule2 knl..msj..col...ble jpe then ermmmmmmmmm...terus senyap..kenape???kenape?????aku manusie k!!bukan hantu yg selalu ibu n along ckp aku ni MEMBELA.........Bgi la aku peluang...utk rse kasih sayang dgn owg yg aku sayang.......

!@#$%^ape abg nk dri meiling????Meiling xpernah sakit kn aty abg...xpernah!!kenape abg buat meiling mcmni????meiling nk kehidupan meiling yg dlu .........Abg hentikanlah perbuatan abg 2....meiling merayu..meiling xpernah nk berdendem dgn owg terutame abg...meiling xpernah terpikir langsung nk sakit kn aty abg...tpi nape abg buat meiling tersekse...sehinggakan owg nk rapat dgn meiling pom xkekal lme n benci dgn meiling....SUMPAH sakit abg..saket sgt...meiling dh xmcm dlu.........meiling takut.......lepaskan lah meiling abg........meiling angap abg pom dh mcm abg sendiri..n meiling xpenah pom terpikir yg abg sanggup buat mcm ni kt meiling....semua owg yg nk rapat dgn meiling akn benci meiling...........termasuk kt tempat meiling belajar 2................Meiling blajar abg...........meiling nk berjaye lam idop meiling....tolong la abg hentikan..........allah 2 maha mengetahui........maha adil.......abg lepaskan meiling.................2 je meiling harap kan...........

Sunday, June 13, 2010

Gare-GaRe Leganda BuDak SETAN

ermmmm...dh bulan 6 dh kn...sekejap je rse...aku nk 2 aku nk ni..mcm2 aku nk..kalo boley aku nk p jauh.......jauuuuuuuhhhh..nk p satu tmpt yg boley aku lupe kn mslh2 aku...ermmm..best kn...ermmm...aku dh tgk "LEGENDA BUDAK SETAN"

(tiket LBS)

Cite die best..sesgt...felling abs...aku tgk pom tersentuh tpi xdela meleleh...hihihi....
cte die romantik, happy, buat aku tsenyum sowg2 tgk cte 2..(tingt,terbayang)
hihihi...rse nk tgk lg..sbb xpuas...nk hayati btol2...hae 2 xhayati sgt...
sbb kple otak ke laen...best law p tgk dgn pkwe...
ley lentok2..huhuhu

hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.......
kadang2 buhsan hidup mcm ni...
(3/7/2010)
dh nk dekat, nnti msuk tati lak...aku xsangup nk langkah msuk ke tati 2 lagi..
ape aku rse skunk adelah..nk idop se6..senyum,nk ade owg tersayam
...
suh ibu je cri kn..ape ssh..xyh pk2...hihihi....
windoonyer...zaman doluuu2.....

Thursday, June 10, 2010

dahulu

windooooo...hahaha..lme aku xluah perasaan aku kt kekaseh aku ni..Aku dh mula sibuk skunk..Aku happy skunk..perasaan aku bercampur..semalam aku kemas blik aku...aku terjumpe barang2 lme yg manyak memory...sampai terduduk...adeh....perit nyer!!!Sakit tpi aku still nk smpan...nk buat kenangan...Aku ade pkai GELANG pemberian die..aku msh smpan elok2...aku terjumpe skrip(YM) yg die print kn utk aku,minyak wangi dunhill,majalah HAI,earphone..mcm2 la...hahaha...setiap kali aku nk lupe kn die semakin kuat die datang..aku dh x kuat...Tpi aku happy skunk...

Sunday, May 30, 2010

semalam dalam kenangan


biarkan aku dalam dunia aku
 .........................................
semalam adelah kenangan bgi aku,bio pom buka di alam nyata,ia dh ckup buat aku gembire..

saat ni la yg aku nanti2 kn saat manis aku dgn die..

ya allah suke nyer aku..
setelah kte owg dh lme myepi kn diri.. 

SUMPAH aku xakn lupe kn semalam...
biase nyer..ade je some1 yg halang..tpi semalam die back up aku..adekah ni 1 petande yg die dh ok..

law die dh ok alhamdulillah..
aku tumpang gembire utk die...aku tersenyum sendiri...(#_#)
............................

Friday, May 28, 2010

makan n jejalan

semalam aku kuo p jalan n makan2...aku pergi satu tempat 2..best sangat2..ley nmpk bandar2 KL...chantek..chantek sgt2..tenang je duk kt ats 2...SUMPAH teringt kt some1..kan best law aku...........................hahhhhhh...dh la...mcm2 lam kepale otak aku semalam...duk terbayang2..hahahaha..xkeje laen beranagn je keje aku ni..bile la nk maju..haishh~~tpi semalam mmg best..aku ade amek gmbr kt ats sne..tpi manyak xjadi..camera aku buat hal!!geram aku..law aku dgn die msh bersama aku nk ajk die p sne....hihihi....tpi jodoh kte owg xlme...aku redha..juz aku perlukan mase utk lupe kn die...SEMANGAT2!!!ROMANTIK sgt tempat 2 law datang dgn pakwe best woooo!!!!hihihi...

nasi goreng....

kongFu chaw

 aku beryage..pic blur!!geram!!

Chantekkk posing!!!

aku lagiiii!!!
pic manyak xjadi....geram sgt!!